Potřebujete poradit? Volejte 606 456 619

Vysokozátěžové PVC od výrobců Tarkett a Gerflor

Velký Výprodej Skladových Zásob Vysokozátěžových PVC – Sleva Až 60 %!

KOUPIT  ZDE !

EURO KOBERCE přichází s akcí, kterou byste si neměli nechat ujít! Nabízíme výprodej skladových zásob špičkových vysokozátěžových PVC podlah od renomovaných výrobců Tarkett a Gerflor se slevami až 60 %! Jedná se o mimořádnou příležitost, která platí pouze do vyprodání zásob, takže neváhejte a využijte této akční ceny ještě dnes!

Vysokozátěžové PVC s Nášlapnou Vrstvou 0,40 až 0,70 mm  image (2)

V naší nabídce naleznete kvalitní PVC podlahy s nášlapnou vrstvou o tloušťce 0,40 až 0,70 mm, což zajišťuje jejich vysokou odolnost a dlouhou životnost. Tyto podlahy jsou ideální pro náročné prostory, kde je důležitá nejen estetika, ale především funkčnost a odolnost vůči intenzivnímu zatížení.

Proč jsou tyto PVC podlahy skvělou volbou?

1. Vysoce Zátěžové Podlahy pro Komerční i Domácí Prostředí

Díky silné nášlapné vrstvě jsou podlahy od Tarkett a Gerflor vhodné do prostor s vysokou frekvencí pohybu, jako jsou kanceláře, obchody, restaurace, školy nebo veřejné prostory. Jejich vysoká odolnost vůči opotřebení a poškrábání zajišťuje, že i po letech používání budou vypadat jako nové.

2. Odolnost vůči Skvrnám a Vlhkosti

Tyto PVC podlahy mají povrchovou úpravu, která chrání před skvrnami a nečistotami. Snadno se čistí a udržují, což je výhoda nejen v domácnostech, ale i v komerčních prostorech, kde může dojít k častému znečištění. Navíc jsou odolné vůči vlhkosti, což je ideální pro kuchyně, koupelny a další prostory se zvýšenou vlhkostí.

3. Široká Škála Designů

f229d283-35fa-480e-b55b-5c8600cee474  image (49)

Vysokozátěžové PVC od výrobců Tarkett a Gerflor nabízí širokou škálu designů – od imitací dřeva a kamene až po moderní vzory. Díky tomu je snadné najít podlahu, která perfektně doplní váš interiér, ať už se jedná o domácnost, kancelář nebo veřejné prostory. Estetický vzhled jde ruku v ruce s vysokou funkčností, což činí tyto podlahy oblíbenou volbou pro různé typy projektů.

4. Snadná Pokládka a Minimální Údržba

PVC podlahy z naší výprodejové nabídky jsou nejen odolné, ale také velmi snadné na instalaci. EURO KOBERCE nabízí nejen prodej, ale i profesionální pokládku, díky které bude vaše nová podlaha rychle a efektivně připravena k používání. Údržba těchto podlah je také nenáročná – stačí pravidelně zametat a občas vytřít, aby si podlaha zachovala svůj skvělý vzhled.

5. Bezkonkurenční Cena – Sleva Až 60 %!

Nikdy nebyla lepší příležitost pořídit si kvalitní PVC podlahy za takto výhodné ceny! V rámci výprodeje skladových zásob nabízíme slevy až 60 % na vysoce zátěžové podlahy. Tato akce je časově omezená a platí pouze do vyprodání zásob, takže neváhejte a využijte této nevídané příležitosti k pořízení nové podlahy za neuvěřitelnou cenu.

Proč Nakupovat u EURO KOBERCE?

EURO KOBERCE je jedním z nejspolehlivějších prodejců podlahových krytin na trhu. S mnohaletou zkušeností a širokou nabídkou kvalitních produktů od špičkových výrobců, jako jsou Tarkett a Gerflor, se stává ideální volbou pro všechny, kdo hledají kvalitní podlahové krytiny.

  • Profesionální servis: Kromě prodeje podlah nabízíme také kompletní pokládku. Naši odborníci vám zajistí, aby vaše nová podlaha byla perfektně nainstalována.
  • Individuální přístup: Pomůžeme vám s výběrem podlahy přesně podle vašich potřeb a požadavků, ať už se jedná o domácí nebo komerční prostory.
  • Skvělé ceny a akční nabídky: Díky velkým výprodejovým akcím, jako je tato, si můžete pořídit špičkové produkty za zlomkovou cenu.

Nečekejte – Využijte Mimořádné Slevy Až 60 %!

Neváhejte a vyberte si z naší výprodejové nabídky vysoce zátěžových PVC podlah s nášlapnou vrstvou 0,40 až 0,70 mm od výrobců Tarkett a Gerflor. Tyto podlahy jsou k dispozici pouze do vyprodání zásob, takže nás kontaktujte ještě dnes a získejte kvalitní a odolnou podlahu za bezkonkurenční cenu!

EURO KOBERCE je tu pro vás – od skvělé nabídky podlah až po profesionální pokládku.

image (33)